2014. augusztus 18., hétfő

"Kávés üzlet"-MLM

Nézzük csak mit is jelent, ha az embernek úgymond főállású munkahelye van?!
Mondhatjuk egyfajta biztonságot és állandóságot ad. 

Biztos hogy ez így igaz?  
Mit jelent a biztonság és mit jelent az állandóság? 
Bármikor azt mondhatják a munkahelyen, hogy köszönjük, de holnap már nem kell bejönnie -és már ezzel oda is a sokak által emlegetett biztonság és állandóság. 

Azt hisszük a főnök csak addig mondja meg nekünk a tutit ameddig bent vagyunk a munkahelyen, közben pedig nem, hiszen meghatározza mikor lehetsz a családoddal, mit eszel, milyen ruhába jársz , hova mész nyaralni, ha mész egyáltalán és mikor. 
Miért mondom ezt? Azért mert Ő határozza meg a fizetést amit be kell osztani a fenti dolgokra és nyilván lekorlátozódik a lehetőség. Így tehát nem árt felkészülni arra az eshetőségre hogy mi van ha hirtelen megszűnik a munkahely, vagy mi van ha lebetegszem. 
Vagy el szeretnék menni nyaralni és nem a járdaszigetekre. 

Erre ma én a legjobb dolognak az MLM rendszert tartom! A network marketing is egy szakma, mint pl. a szobafestő-mázoló, vagy mint a mérlegképes könyvelő. Bizony ez egy szakma amit meg kell tanulni, ha az ember sikeres akar benne lenni. 
Nem mindegy hogyan csináljuk, mint ahogy az sem hogy mit kenünk a falra vagy hogy könyveléskor melyik sorba mit írunk. 

Ezt a szakmát ha hajlandó vagy megtanulni és becsületesen bele tenni az idődet, tudásodat és a szíved-lelked akkor meghozza a gyümölcsét. Persze nem rögtön, de ha az ember megfelelően előkészíti a talajt, jó minőségű magvakat ültet el és azt gondozza -ápolja akkor az meg fogja hozni a maga zamatos gyümölcsét. 

Lesz egy kiszámítható stabil jövedelme az embernek, egy passzív jövedelme, melyből megalapozhatja a nyugdíjas éveit. 

Ezért  csinálom az én kávés üzletemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése