2014. december 12., péntek

Jól esik a tea!

Beköszöntött a hideg, korábban is sötétedik.
Ilyenkor jó behúzódni a meleg szobába, nézni ahogyan a kandallóban úszik a láng a fák között. Jólesik mellé kuporodni puha mamuszban egy csésze teával a kezünkben.
Ehhez az élményhez két  nagyon különleges teát ajánlok Neked.
A  DXN Reishi Gano teát és a DXN Spica teát.
Mitől különlegesek és különben is  Te még nem is hallottál egyikről sem?!
Elárulom akkor a különlegesség titkát: mindkettőben benne van egy csodálatos gyógygomba a Pecsétviaszgomba vagy más nevén Ganoderma.
Nézzük Őket külön-külön:


Reishi Gano Tea:





Reishi Gano Tea


A DXN Reishi Gano Teában nagyon jó minőségű ganoderma és zöld tea van. Nem kell megijedni, nincs gomba íze. Nagyon finom tea! Azt mondta az egyik ismerősöm, hogy Ő nem tudja meginni a teákat ízesítés nélkül, de ez natúran is nagyon finom!

Tudod mi a zöld tea? A leszedett tea leveleket nem fermentálják, hanem egy tálcára terítik, száraz forró levegővel vagy gőzzel hőkezelik, utána sodorják, majd enyhén pörkölik.

A zöld tea több európai ország gyógyszerkönyvében korábban hivatalos volt.


A zöld tea latin neve a "Camellia Sinensis". Polifenolt tartalmaz, mely kiváló antioxidáns.

A zöld tea pozitív hatásai:
1) csökkenti a rák kockázatát
2) csökkenti az agyvérzés és a szívinfarktus kockázatát
3) csökkenti a fogszuvasodás esélyét
4) vírus ölő hatása van
A ganoderma pozitív hatásai:
1) erősíti az immunrendszert
2) javítja a vérkeringést
3) emeli a vér oxigén szintjét
4) semlegesíti a test savasságát
A DXN Reishi Gano tea nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket és ízesítőszert. Élvezheti a zöld tea és a ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatását és a kellemes ízét. Felfrissítheti a testét és elméjét, valamint a Reishi Gano tea rendszeres fogyasztásával megőrizheti egészségét.


Megvásárolhatod a Reishi Gano teát a következő linken:



Hogyan készítsd el ezt a teát?
Forralj fel 1,5 liter vizet, hűtsd vissza kb.70 fokra és önts le vele egy filtert!/Nem írtam el, elég egy filter 1,5 liter vízhez/ Hagyd ázni egész éjjel, másnap reggel langyosítsd kellemes melegre, de ne mikróban és fogyaszd egészséggel! Vagy reggel öntsd le és mire hazaérsz már kész is!

Akár a munkahelyedre is magaddal viheted.
Spica Tea







A DXN Spica Tea öt különböző gyógynövény, közönséges gyíkfű, egzotikus ízű mandarinhéj, frissítő mentalevél, édesgyökér és Ganoderma-kivonat keveréke.
Hidegen és melegen is fogyasztható, frissítő hatású ital.

Ez a könnyed és finom ital nem tartalmaz koffeint, tartósítószert, mesterséges aromákat, színezékeket vagy ízfokozókat, ezért ideális ital lehet minden korosztály számára.

Csökkenti a testhőmérsékletet, fellazítja a lerakódott váladékot, könnyíti az emésztést, eltávolítja a mérgező anyagokat és nyugtatja a légző rendszert, karbantartja a májat és annak méregtelenítő funkcióját.
Szintén hidegen és melegen is fogyasztható, frissítő hatású ital ugyanúgy el lehet készíteni, mint a másikat. Egészségedre!

Érdemes megkóstolni!

Ha részletesen érdekelnek a benne levő gyógynövények,  bővebben olvashatsz róluk a következő linken:


A Spica teát megvásárolhatod:


KATTINTS IDE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése